b@B + B@b = B@B Be a bridge!

Bbe@bridge

www.bbeabridge.one
www.bbeabridge.org används inte längre
www.bbeabridge.eu används inte längre


+46760544974
hannika@bbeabridge.one
info@bbeabridge.one

Nyhetsbrev Bbeabridge

Medlem/Miembro/Membership

Årsmöte Bbeabridge

28.03.2016 09:29

Nu var det gjort mina vänner.

Bbeabridge har en styrelse med tretton personer. Vi är så olika, vi kommer presentera våra nya styrelsemedlemmar inom kort på vår nya hemsida.  

Vi går vidare och bygger en större plattform där alla ska få plats. www.bbeabridge.one  Där finns en webb där du ser lite om vilka vi är, vad vi önskar uppkomma och lite foton och filmer från Event och så. Kontakt info.. 

Vi kommer ha fyra bloggar kopplade till webben.  En inom Kultur/Event   En inom Språk, spanska, engelska, svenska.   En som en plattform där sociala föreningar, organisationer, kommuner osv som redan finns kan samverka och ses och synas.    En blogg är för medlemmar, där får du en massa saker, tips, billiga boende, kontakter, gratis inträde till våra event i bland, du får även en chans att vara med som medlem, volontär och en massa andra spännande saker. 

Vi har på mötet fastställt att alla får vara med i Bbeabridge. Vi hoppas många kommuner och grupper ska vilja starta upp självständiga Bbeabridge grupper i sitt område. Tanken är att vi ska hjälpas åt för att få tillbaka 200 ungdomsgårdar i Sverige minst. Där unga får en plats att vara och hänga på, träffa varandra, ha kul. 

Nu startar vi upp.  Alla styrelsemedlemmar har möjlighet att skapa sina egna bloggar genom vår gemensamma webbplats. 

Det här ska bli så skoj. 

Alla får plats i bbeabridge

Hannika som grundare till Bbeabridge ger ut sin bok Robin Hood till människor som vill vara med i Bbeabridge eller låta bli.

Välkomna in i våra hemsidor.